Waarom Ad Academy?

Alles over Ad Academy

Ad Academy is een samenwerking tussen grote, bekende opleiders (Schoevers en ISBW) en diverse ROC’s. Iedereen tussen de 18 en 23 jaar die zich na een MBO-opleiding niveau 4 verder wil ontwikkelen op HBO-niveau kan hier versneld een Associate degree volgen. Met dit unieke leer-werktraject behaal je in 1,5 jaar jouw HBO-diploma, ben je verzekerd van een goede stage- of werkplek tijdens je opleiding én ontvang je coaching en baanbemiddeling voor na je opleiding.

Lees meer over de voordelen:

Een Associate degree, wat is dat eigenlijk?

Met een Associate degree (Ad) behaal je een wettelijk erkend Ad-getuigschrift. Deze HBO-opleiding is naast de HBO Bachelor en HBO Master een landelijk erkende opleiding volgens de Wet op het hoger onderwijs en wetenschappelijk onderzoek (WHW) en dus een waardevolle aanvulling op je cv. Een door de NVAO geaccrediteerde Associate degree-opleiding biedt je de mogelijkheid om in korte tijd een opleiding te volgen en tegelijkertijd praktijkervaring op te doen. Door de unieke opzet van deze opleiding heb je de mogelijkheid om 4 dagen per week te werken en 1 dag per week naar school te gaan.

 

Kosten

Met een diploma van een bekende, particuliere opleider vergroot je je kansen op de arbeidsmarkt en daarmee investeer je in een mooie carrière. Om je tegemoet te komen in de studiekosten hebben we een unieke methode bedacht. Zo bieden wij baangarantie: wij zorgen er gegarandeerd voor dat je een geschikte werkplek hebt tijdens je opleiding. Het salaris wat je daarmee verdient, kun je (deels) gebruiken voor het betalen van je opleiding. Er blijft vervolgens nog genoeg geld over om leuke dingen van te doen.

Ook zijn er verschillende mogelijkheden voor het financieren van particulier onderwijs. Afhankelijk van je leeftijd en situatie, kun je voordelig geld lenen bij DUO (Dienst Uitvoering Onderwijs) of gebruikmaken van het levenlanglerenkrediet. Meer informatie vind je op www.duo.nl.

ot-placeholder__banner--800x800 ot-placeholder__banner--800x800

Waarom een Associate degree bij Ad Academy volgen?

  • Niet in 2 jaar, maar in 1,5 jaar een erkend Ad-getuigschrift
  • Speciaal voor jongvolwassenen
  • 1 dag school, 4 dagen werken
  • Intensieve begeleiding
  • Je kunt de opleiding betalen uit je inkomen
  • Unieke baangarantie bij de start van je opleiding
  • Baanbemiddeling tijdens en na je opleiding

Locaties

Alle HBO Associate degree-opleidingen van Ad Academy starten in september 2023 en zijn te volgen in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Eindhoven.

Meer weten?

Wil je meer informatie over de Associate degrees of ben je benieuwd naar de verschillende mogelijkheden bij Ad Academy? Neem contact op met een van onze opleidingsadviseurs. Samen met jou kijken ze graag naar wat er mogelijk is en wat bij jou past. Bel ons op 035 – 7 506 103 of stuur een e-mail naar info@adacademy.nl.

ot-placeholder__banner--800x800-2 ot-placeholder__banner--800x800-2

Meer informatie

Wil je meer weten over hoe de Ad Academy werkt of heb je een andere vraag? Neem contact met ons op door het invullen van ons contactformulier.

Contact