Voordeel 1: HBO-diploma in 1,5 jaar

Werken én leren tegelijkertijd in de versnelde HBO Associate degree

Veel jongeren die hun MBO-diploma hebben gehaald, twijfelen over de juiste volgende stap. Waarschijnlijk ben je nog best jong: wil je dan al wel fulltime werken? Met een HBO-opleiding leer je meer over je vakgebied: maar duurt dat dan weer niet te lang?

Herken jij deze twijfels? No worries! De versnelde HBO Associate degree is de ideale oplossing. De opleiding duurt maar 1,5 jaar in plaats van de normale duur van 2 jaar! Je werkt 4 dagen per week, maar gaat ook 1 dag per week naar school. Zo ontwikkel jij jezelf op HBO-niveau en kun je tegelijkertijd beginnen met geld verdienen.

Tijdens de opleiding

Doordat de opleiding is opgebouwd uit blokken van 9 weken, studeer je op een overzichtelijke en flexibele manier. Je rondt altijd eerst een module af voordat je aan de volgende begint. Als je alle modules succesvol hebt doorlopen, rond je de opleiding af met een praktische afstudeeropdracht en ontvang je een officieel Ad-getuigschrift. Tijdens het gehele traject krijg je persoonlijke begeleiding van een carrièrecoach. 

Student Gemma (19) vertelt: “Ik wilde graag mijn kennis verbreden en me persoonlijk ontwikkelen. Maar een HBO Bacheloropleiding, dat leek me een te grote stap. Ik heb ook geen behoefte aan 4 jaar studeren. Daarom is deze opleiding een mooie tussenweg.”

Meld je aan voor een open avond!

We begrijpen als geen ander hoe moeilijk het is om de juiste studiekeuze te maken, daarom helpen we je graag op weg. Het hele jaar door organiseren we meerdere Ad Academy open avonden op verschillende locaties. Meld je nu aan.

Meer informatie

Wil je meer weten over hoe de Ad Academy werkt of heb je een andere vraag? Bezoek dan één van onze gratis open avonden!

Open Avond