Voordeel 3: Baangarantie

Unieke baangarantie en baanbemiddeling

Een erkend HBO-diploma is natuurlijk enorm waardevol op je cv. Maar je haalt nóg meer uit je opleiding als je een goede werkplek hebt met voldoende doorgroeimogelijkheden en toekomstperspectief. Die liggen alleen niet altijd voor het oprapen.

Wij helpen je!
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit van onze erkende Ad-opleidingen, dat we een baangarantie geven. We zorgen er gegarandeerd voor dat je tijdens de opleiding een baan hebt. Een team van ervaren consultants gaat samen met jou op zoek naar wat bij jou past en wat de mogelijkheden zijn. Na een uitgebreid kennismakingsgesprek weten we precies hoe jouw droombaan eruitziet. Vanaf dat moment zetten wij ons netwerk in en gaan wij op zoek naar de juiste werkplek voor jou. Heb je toevallig al een geschikte baan? Perfect! Dan kun je daar blijven werken tijdens de opleiding.

Naast het helpen met het vinden van een baan geven we je ook tips bij het schrijven van je motivatiebrief, het updaten van je cv en helpen we je met de voorbereiding op je sollicitatiegesprek. Ook heb je de mogelijkheid om met een carrièrecoach te sparren over je toekomst en je carrièrepad. Zo weet je zeker dat je straks perfect bent voorbereid op de toekomst. We kunnen zelfs helpen met de salarisonderhandelingen als je dat wilt. 

En wil je tijdens je opleiding switchen van baan? Geen probleem! Uiteraard helpen we je hier ook bij. Na je opleiding blijf je er gewoon werken, of helpen we je met het vinden van die ene absolute droombaan. Het is zelfs zo dat je ook na de opleiding recht blijft houden op baanbemiddeling. Stel, je hebt je diploma gehaald en na een aantal jaar werken ben je toe aan een nieuwe uitdaging. Dan kun je weer contact met ons opnemen en helpen we je bij het vinden van die nieuwe baan. Wij hebben er al zin in. Jij ook?

Kort samengevat, dit is hoe wij jou helpen:

  • We gaan voor je op zoek naar je eerste baan
  • We organiseren informatieve en interactieve sessies
  • We geven sollicitatietips
  • We bieden je loopbaanplanning en coaching
  • We vertellen je over trends en ontwikkelingen in het vakgebied

 

Meld je aan voor een open avond!

We begrijpen als geen ander hoe moeilijk het is om de juiste studiekeuze te maken, daarom helpen we je graag op weg. Het hele jaar door organiseren we meerdere Ad Academy open avonden op verschillende locaties. Meld je nu aan.

Meer informatie

Wil je meer weten over hoe de Ad Academy werkt of heb je een andere vraag? Bezoek dan één van onze gratis open avonden!

Open Avond