Voordeel 2: 1 dag les, 4 dagen werken

Werken én leren tegelijkertijd in de versnelde HBO Associate degree

Wil jij na je MBO-opleiding beginnen met werken, maar óók een HBO-diploma halen? In de versnelde HBO Associate degree heb je het beste van 2 werelden. Je hebt je eerste echte baan en ontwikkelt je tegelijkertijd verder op HBO-niveau. Je rondt de opleiding af met een officieel Ad-getuigschrift.

Hoe werkt het?
Als je een HBO Associate degree van Ad Academy volgt, werk je 4 dagen per week in een functie die aansluit bij je studie. Misschien heb je zelf al een baan gevonden: zo niet, dan helpen we je bij het vinden van een baan voor 32 uur per week.

De 5e dag ga je naar school. Je leert alles wat een professional op HBO-niveau moet weten van het betreffende vakgebied. Student Anne Marie (19): “Het werkt 2 kanten op: wat je leert in je opleiding kun je meenemen in je werk, en wat je in je werk ziet, daar kun je het dan weer over hebben in de les.”

De opleiding wordt verzorgd door ervaren docenten en trainers met jarenlange ervaring binnen het vakgebied. Zij kunnen zich dus goed inleven in de werkpraktijk en je zo uitstekend helpen tijdens de opleiding. De lessen vinden plaats in kleine groepen, waardoor de docent of trainer je voldoende aandacht kan geven en de tijd heeft om je goed te begeleiden. Tijdens de opleiding ga je ook aan de slag met oefeningen, opdrachten en cases die toegespitst zijn op de werkpraktijk. Zo koppel je meteen de theorie aan de praktijk en leer je het snelst.

Student Merel (21): “Wat ik fijn vind, is dat je tegelijkertijd werkervaring opdoet én bijleert. En dan krijg je ook nog een HBO-diploma van een bekende opleider. Wat wil je nog meer?”

Meld je aan voor een open avond!

We begrijpen als geen ander hoe moeilijk het is om de juiste studiekeuze te maken, daarom helpen we je graag op weg. Het hele jaar door organiseren we meerdere Ad Academy open avonden op verschillende locaties. Meld je nu aan.

Meer informatie

Wil je meer weten over hoe de Ad Academy werkt of heb je een andere vraag? Bezoek dan één van onze gratis open avonden!

Open Avond