AD_management-nieuwsbericht-1920x640

Alle blog-berichten

Lees hier de laatste blog-berichten van AD Academy

Alles over de HBO Associate degree Management in de Zorg

Ben jij een leider? En zoek je een baan waarin je wat betekent voor de samenleving? Ontwikkel jezelf tot zorgmanager in de HBO Associate degree Management in de Zorg. Deze opleiding is speciaal bedoeld voor jongeren met een MBO-diploma niveau 4. Ontdek de voordelen van deze opleiding bij Ad Academy.

Lees verder


Alles over de HBO Associate degree Officemanagement

Ben jij gek op plannen en organiseren? Dan is werken als supportprofessional echt wat voor jou. In de HBO Associate degree Officemanagement leer je alles wat je nodig hebt in dit vak. Geïnteresseerd in personeelsbeleid? Dan kun je hem ook volgen met HR-specialisatie. Deze opleiding is speciaal bedoeld voor jongeren met een MBO-diploma niveau 4. Ontdek de voordelen van deze opleiding bij Ad Academy.

Lees verder


Alles over de HBO Associate degree Human Resource Management

Help jij graag anderen om alles uit zichzelf te halen? En wil je daar je werk van maken? Dan is de HBO Associate degree Human Resource Management van Ad Academy wat voor jou. Deze opleiding is speciaal bedoeld voor jongeren met een MBO 4-diploma. Ontdek wat je ermee kunt en wat het voordeel is van studeren bij Ad Academy.

Lees verder


Alles over de HBO Associate degree Commerciële Economie

Ben jij creatief én wil je graag scoren? Dan is de HBO Associate degree Commerciële Economie echt wat voor jou. In deze opleiding leer je nieuwe producten ontwikkelen en in de markt zetten. Deze opleiding is speciaal bedoeld voor jongeren met een MBO 4-diploma. Ontdek de voordelen van deze opleiding bij Ad Academy.

Lees verder


Alles over de HBO Associate degree Ondernemerschap en Retail Management

Droom jij van je eigen (web)winkel? In de HBO Associate degree Ondernemerschap en Retail Management leer je alles wat je moet weten om je eigen business te runnen. Deze opleiding is speciaal bedoeld voor jongeren met een MBO 4-diploma. Ontdek de voordelen van deze opleiding bij Ad Academy.

Lees verder


Alles over de HBO Associate degree Management

Ben jij een echte leider? Vind je het leuk om anderen aan te sturen en ben je niet vies van een beetje verantwoordelijkheid? Ontwikkel jezelf tot manager met de HBO Associate degree Management. Deze opleiding is speciaal bedoeld voor jongeren met een MBO 4-diploma. Ontdek de voordelen van deze opleiding bij Ad Academy.

Lees verder


Alles over de HBO Associate degree Financieel Management

Ben jij goed met geld en gek op cijfers? En wil jij hier een carrière van maken? Volg dan de HBO Associate degree Financieel Management van Ad Academy. Deze opleiding is speciaal bedoeld voor jongeren met een MBO 4-diploma. Ontdek wat je ermee kunt en wat het voordeel is van studeren bij Ad Ac

Lees verder