AD_management-nieuwsbericht-1920x640

Alle blog-berichten

Lees hier de laatste blog-berichten van AD Academy

Anne Marie over haar keuze voor de HBO Associate degree

Anne Marie is Team Assistant. Ze vier dagen per week: op de vrijdagen volgt ze de versnelde HBO Associate degree Officemanagement. Hoe bevalt deze opleiding? En hoe helpt de opleiding haar om impact te maken in haar werk? 

Lees verder


Daarom koos Merel voor de versnelde HBO Associate degree

Merel is Personal Assistant en volgt daarnaast één dag per week de versnelde HBO Associate degree Officemanagement. Waarom koos ze hiervoor? En hoe is het om te leren en te werken tegelijk? Merel vertelt.

Lees verder


Waarom Gemma koos voor een versnelde HBO Associate degree

Gemma werkt vier dagen per week als Team Assistant en volgt één dag per week de versnelde HBO Associate degree Officemanagement. Waarom koos ze voor deze opleiding? En hoe bevalt tegelijkertijd leren en werken?

Lees verder


Schrijf je in voor je HBO Ad-opleiding in februari

Wil jij deze februari beginnen met je HBO Associate-degree-opleiding? Schrijf je nu in. Dan kun je in februari al beginnen met leren én werken tegelijk. Ontdek hoe het werkt.

Lees verder


Alles over de HBO Associate degree Officemanagement

Ben jij gek op plannen en organiseren? Dan is werken als supportprofessional echt wat voor jou. In de HBO Associate degree Officemanagement leer je alles wat je nodig hebt in dit vak. Geïnteresseerd in personeelsbeleid? Dan kun je hem ook volgen met HR-specialisatie. Deze opleiding is speciaal bedoeld voor jongeren met een MBO-diploma niveau 4. Ontdek de voordelen van deze opleiding bij Ad Academy.

Lees verder


Alles over de HBO Associate degree Management

Ben jij een echte leider? Vind je het leuk om anderen aan te sturen en ben je niet vies van een beetje verantwoordelijkheid? Ontwikkel jezelf tot manager met de HBO Associate degree Management. Deze opleiding is speciaal bedoeld voor jongeren met een MBO 4-diploma. Ontdek de voordelen van deze opleiding bij Ad Academy.

Lees verder