AD Academy_Start nu februari-1920x640

Schrijf je in voor je HBO Ad-opleiding in februari

Schrijf je in voor je HBO Ad-opleiding in februari

Wil jij deze februari beginnen met je HBO Associate-degree-opleiding? Schrijf je nu in. Dan kun je in februari al beginnen met leren én werken tegelijk. Ontdek hoe het werkt.

Snel beginnen met je HBO Associate-degree-opleiding

De afgelopen twee jaar waren behoorlijk raar. Misschien ben je daardoor wat later afgestudeerd, of heb je de verkeerde studiekeuze gemaakt. Daarom hebben we een extra startmoment in februari. Zo hoef je niet te wachten tot september, maar kun je in 2022 al meteen gaan werken aan je toekomst.

Van MBO naar HBO: werken én leren

Heb jij je MBO-diploma niveau 4 gehaald? Dan ben je klaar om aan de slag te gaan in je eerste echte baan! Maar tegelijkertijd wil je misschien ook nog dat HBO-diploma halen. Bij Ad Academy hoef je niet te kiezen. Bij ons ga je een dag per week naar school en werk je vier dagen in een baan die aansluit bij je opleiding.

Door het leren en werken met elkaar te combineren, kun je alles wat je in je HBO-opleiding leert direct toepassen in de praktijk. En omdat je werk en opleiding op elkaar aansluiten, heb je al in anderhalf jaar je HBO-getuigschrift in plaats van in twee jaar.

Baan bij je opleiding

Een ander voordeel van Ad Academy: als je zelf niet al een passende baan hebt, regelen wij die voor je. Dit doen we in samenwerking met onze partner Tempo-Team. We zijn er zo zeker van dat we een passende baan voor je vinden, dat we je baangarantie geven. 

Naast het helpen met het vinden van een baan geven we je ook tips bij het schrijven van je motivatiebrief, het updaten van je cv en helpen we je met de voorbereiding op je sollicitatiegesprek. Ook heb je de mogelijkheid om te sparren met een carrièrecoach. Zo ben je zeker weten goed voorbereid op de toekomst.

Keuze uit verschillende HBO Ad-opleidingen

Ad Academy is ontstaan uit een samenwerking van grote, bekende opleiders. Daardoor kun jij nu HBO Ad-opleidingen in verschillende vakgebieden volgen. Welke HBO Ad kies jij?

Schrijf je nu in

Wil jij starten in februari? Inschrijven kan telefonisch, via 035 – 7 506 103. Dit nummer kun je ook bellen als je eerst nog wat vragen wilt stellen over onze opleidingen, of persoonlijk advies wilt bij het maken van je keuze. Je kunt je vraag ook online stellen, dan komen we zo snel mogelijk bij je terug!