AD_officemanagement hr-nieuwsbericht-1920x640

Alles over de HBO Associate degree Officemanagement

Wat kun je met de HBO Associate degree Officemanagement?

Ben jij gek op plannen en organiseren? Dan is werken als supportprofessional echt wat voor jou. In de HBO Associate degree Officemanagement leer je alles wat je nodig hebt in dit vak. Geïnteresseerd in personeelsbeleid? Dan kun je hem ook volgen met HR-specialisatie. Deze opleiding is speciaal bedoeld voor jongeren met een MBO-diploma niveau 4. Ontdek de voordelen van deze opleiding bij Ad Academy.

Waarom werken als supportprofessional (zoals officemanager of secretaresse)?

Als mensen het woord ‘secretaresse’ horen, hebben ze vaak een ouderwets beeld van iemand die formulieren print en koffie haalt. Maar als je werkt als (directie)secretaresse, officemanager of ander soort supportprofessional, dan doe je zoveel meer dan dat!

Je takenpakket verschilt per functie en organisatie, maar over het algemeen kun je denken aan: zakelijke afspraken inplannen, events organiseren, presentaties maken, orde brengen in agenda’s en bezoekers ontvangen. Een behoorlijke verantwoordelijkheid waarbij je echt je planningskills inzet, goed communiceert met je collega’s en proactief taken oppakt. Dit soort werk is ideaal voor ambitieuze regelaars die graag anderen willen ontzorgen.

Wat voor banen kun je krijgen met de HBO Ad Officemanagement?

Met de HBO Ad Officemanagement heb je veel mogelijkheden. Je wordt bijvoorbeeld managementassistent of (directie-)secretaresse. Hierbij ondersteun je een of meerdere managers. Ook kun je je ontwikkelen tot officemanager, wat betekent dat je leidinggeeft aan een team supportprofessionals.

Ook kun je gaan werken als Personal Assistant. Als PA ondersteun je één persoon, niet alleen op het werk, maar ook in zijn of haar privéleven. Of begin je liever je eigen bedrijf als Virtual Assistant? Dan kun je bedrijven ondersteunen op afstand – of je nou achter je eigen keukentafel of op Bonaire zit. Met een goede opleiding, zoals de HBO Ad Officemanagement, heb je veel mogelijkheden.

Wat je leert in de HBO Ad Officemanagement

In de HBO Associate degree Officemanagement leer je alles wat je nodig hebt om succesvol aan de slag te gaan in officemanagement. Je leert hoe organisaties in elkaar zitten, hoe je omgaat met klanten, hoe je goede zakelijke brieven en e-mails schrijft en hoe je goed en duidelijk communiceert in een werksituatie. Ook leer je alles over event- en projectmanagement en de beste tools om mee te werken.

HBO Ad Officemanagement met HR-specialisatie volgen

Wil jij je ontwikkelen tot supportprofessional op een HR-afdeling, of wil je als supportprofessional ook HR-taken op je nemen? Volg dan de HBO Ad Officemanagement met HR-specialisatie. Hierin maak je je alle kennis en vaardigheden eigen waar een moderne supportprofessional over moet beschikken, maar daarnaast leer je ook alles over organisatiegedrag en effectief personeelsmanagement. Hierdoor ben je op de hoogte van wat er speelt op personeelsgebied: van sollicitaties tot het beëindigen van contracten, van talentontwikkeling tot verzuim. Zo kun je mensen helpen om tot hun recht te komen in hun functie.

Liever een HBO Associate degree volgen die volledig gericht is op personeelsbeleid en HR? Bekijk dan op deze pagina wat je kunt met de HBO Associate degree Human Resource Management.

Waarom de HBO Associate degree Officemanagement volgen bij Ad Academy?

Ben jij tussen de 18 en 23 jaar oud en heb je een MBO-diploma niveau 4? En wil je nu je HBO Ad halen – maar tegelijkertijd ook werken? Bij de HBO Associate degree Officemanagement van Ad Academy ga je gemiddeld 1 dag per week naar school en 4 dagen naar je werk. Zo kun je alles wat je leert meteen toepassen in de praktijk. Hierdoor, én omdat je in het bezit bent van een MBO-diploma niveau 4, plannen we de opleiding in 1,5 jaar in plaats van de nominale duur van 2 jaar. Een unieke kans!

Baangarantie bij je opleiding

En nee, je hoeft niet in de stress te zitten over een werkplek: wij zijn namelijk zo overtuigd van de kwaliteit van onze opleidingen, dat we je baangarantie geven. Heb jij nog geen baan die aansluit bij deze studie? Door de samenwerking met onze partner Tempo-Team zorgen we er gegarandeerd voor dat je tijdens de opleiding een baan hebt. Samen met jou gaan we op zoek naar de beste match. Zo kun je al tijdens je opleiding werkervaring opdoen.

Kom naar de open avond

Twijfel je nog of de HBO Associate degree Officemanagement (met of zonder HR-specialisatie) de juiste keuze is voor jou? Het hele jaar door kun je open avonden van Ad Academy bezoeken. Lees meer en meld je aan.

Contact met Ad Academy

Heb je vragen over Ad Academy of wil je meer informatie over de opleiding? Onze adviseurs helpen je graag verder. Je kunt bij hen ook terecht voor een persoonlijk studieadvies. Vul het contactformulier op deze pagina in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Of bel ons direct op 035 – 7 506 103.