AD_management-nieuwsbericht-1920x640

Alles over de HBO Associate degree Management

Wat kun je met de HBO Associate degree Management?

Ben jij een echte leider? Vind je het leuk om anderen aan te sturen en ben je niet vies van een beetje verantwoordelijkheid? Ontwikkel jezelf tot manager met de HBO Associate degree Management. Deze opleiding is speciaal bedoeld voor jongeren met een MBO 4-diploma. Ontdek de voordelen van deze opleiding bij Ad Academy.

Waarom werken als manager?

Waar zou een bedrijf zijn zonder managers? Als manager stuur je een team of afdeling aan. Jij bent diegene die de boel draaiende houdt en ervoor zorgt dat jullie doelen worden bereikt. Hierbij zorg je ervoor dat er op een slimme en handige manier gewerkt wordt. Je medewerkers komen naar jou toe als ze vragen hebben over hun werk of als ze ergens mee zitten. Je stimuleert hen om nog beter te worden in hun werk door bijvoorbeeld functioneringsgesprekken.

Met andere woorden: werken als manager is geschikt voor mensen die verantwoordelijk zijn en graag met mensen werken. Communicatievaardigheden zijn een must, want je moet je medewerkers duidelijk maken wat je van hen wilt en geeft hen ook feedback. Als jij graag het voortouw neemt en energie krijgt van samenwerken, dan is dit echt de baan voor jou.

Wat je leert in de HBO Associate degree Management

In de HBO Associate degree Management leer je alles wat je nodig hebt om leiding te geven. Je leert onder andere alles over hoe organisaties in elkaar zitten, hoe je effectief leiding geeft, hoe je processen verbetert en hoe je omgaat met conflicten.

Met een HBO Ad-diploma kun je gaan werken als bijvoorbeeld teammanager, bedrijfsleider of afdelingsmanager.

Waarom de HBO Associate degree Management volgen bij Ad Academy?

Ben jij tussen de 18 en 23 jaar oud en heb je een MBO 4-diploma? En wil je nu je HBO Ad-diploma halen – maar tegelijkertijd ook werken? Bij de HBO Associate degree Management van Ad Academy ga je gemiddeld 1 dag per week naar school en 4 dagen naar je werk. Zo kun je alles wat je leert meteen toepassen in de praktijk. Hierdoor, én omdat je in het bezit bent van een MBO 4-diploma, plannen we de opleiding in 1,5 jaar in plaats van de nominale duur van 2 jaar. Een unieke kans!

Baangarantie bij je opleiding

En nee, je hoeft niet in de stress te zitten over een werkplek: wij zijn namelijk zo overtuigd van de kwaliteit van onze opleidingen, dat we je baangarantie geven. Heb jij nog geen baan die aansluit bij deze studie? Door de samenwerking met onze partner Tempo-Team zorgen we er gegarandeerd voor dat je tijdens de opleiding een baan hebt. Samen met jou gaan we op zoek naar de beste match. Zo kun je al tijdens je opleiding werkervaring opdoen.

Kom naar de open avond

Twijfel je nog of de HBO Associate degree Management de juiste keuze is voor jou? Het hele jaar door kun je open avonden van Ad Academy bezoeken. Lees meer en meld je aan.

Contact met Ad Academy

Heb je vragen over Ad Academy of wil je meer informatie over de opleiding? Onze adviseurs helpen je graag verder. Je kunt bij hen ook terecht voor een persoonlijk studieadvies. Vul het contactformulier op deze pagina in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Of bel ons direct op 035 – 7 506 103.